Myter om kost, motion, vægttab og slankekure

 

 

Der eksisterer så mange myter som gør det rigtig svært for overvægtige personer at tabe sig – fordi mange af de råd de får er forkerte, og ligefrem modarbejder en succesrig slankekur eller sundere livsstil.

Problemet er, at myterne er udbredte selv blandt læger og diætister, ja selv blandt forskere, hvilket jeg har erfaret ved at holde forelæsninger med quiz og afstemninger, både her i landet og på internationale kongresser. Ofte er de 80 % der svarer forkert.

Og hvorfor skal man så tro på mig ? Tja, i samarbejde med førende amerikanske forskere har jeg publiceret om myter i bl.a. verdens førende medicinske tidsskrift New England Journal of Medicine.

Jeg forventer omkring at dræbe 20 myter, og I er velkomne til at kommentere  her på bloggen.

kh Arne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *